Diana & Ovidiu Richiș SRL, Richiș, nr. 149, nr. 12969/28.02.2024

Punctul gastronomic local este un punct de alimentație turistică de tip familial care oferă preparate alimentare specifice zonei geografice din care fac parte, situată într-o localitate rurală, unde se prepară şi se servesc produse alimentare, după rețete specifice zonei, direct către consumatorul final, pentru un număr maxim de 15 persoane simultan. Meniul punctelor gastronomice este diferit de cel al restaurantelor.

Punctul gastronomic local va avea un meniu zilnic cu o gamă sortimentală restrânsă (cel mult 2 feluri de ciorbe sau supe, 2 feluri principale și eventual 2 feluri de desert), specific zonei în care își desfășoară activitatea.

În regiunea noastră, producătorii locali folosesc tehnici tradiționale de producție astfel că, descoperindu-le produsele și pasiunea, recompensa va fi pe măsură. Produsele lor sunt transformate în preparate rafinate de bucătari ce își găsesc inspirația în cărți de rețete vechi, pe care le reinterpretează în moduri personale creative.

Dacă vă place să experimentați cu adevărat Richișul, cu siguranță veți aprecia ofertele culinare care se bazează pe ingrediente locale și de sezon. Noi vă mulțumim pentru că vă aduceți aportul la păstrarea peisajului cultural al regiunii noastre, pentru că încurajați micii fermieri să continue producția de mâncare sănătoasă și aveți o amprentă redusă asupra mediului înconjurător.